06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Miért fontos profikra bízni a weboldal készítés folyamatát?
A honlapkészítés fontos egy vállalkozás életében! Ez az első benyomás az internet világában. A weboldalunk lesz majd az ami alapján a látogatók képet kaphatnak vállalkozásunk állapotáról, hozzáállásáról, ezért nagyon fontos hogy egy könnyen bejárható, letisztult, igényes weblap kerüljön a információt böngésző szeme elé. A honlapkészítés lesz a bázis ahonnan egy jó marketing politikát el lehet indítani. Ha ez gördülékenyen működik, félúton vagyunk egy sikeres vállalkozáshoz. Ma már elvárás, hogy az interneten keresztül elérhetővé váljon vállalkozásunk, eseményünk (stb.) Ezért elengedhetetlen egy honlap létrehozása, legyünk akár kicsik vagy nagyok! Az hogy ez a weboldal mit tartalmaz és mennyire átlátható megszabhatja azt, hogy milyen induló véleménnyel lesznek rólunk vagy vállalkozásunkról a frissen érkező látogatók. Ami a későbbiekben akár a vállalkozás sikerét vagy bukását is jelentheti. Ezért nem érdemes egy ilyen fontos felület létrehozását elhanyagolni. Időt és pénzt kell rá fordítani, ami a későbbiekben minden bizonnyal megtérül! Ajánlatos bevonni a honlapkészítés folyamatába egy hozzáértő szakembert, aki a sikeres honlaphoz vezető út fortélyait ismeri. Ehhez kínál Önnek segítséget a VIMAGINE honlapkészítés, hisz tőlünk kiváló minőségben kapja meg a honlap készítéséhez szükséges információkat és nagy gonddal készítjük el önnek síkérre ítélt weboldalát.

Honlapkészítés

Szolgáltatások

Tárhely

A tárhely a honlapkészítés azon része ahol minden információ tárolva van és innen fog betölteni a honlap. A tárhely mérete és minősége rengeteg mindent megszabhat. Múlhat rajta a weboldal gyorsasága, milyen kódnyelveket lehet használni a honlaphoz, mennyi adatot lehet majd feltölteni, az esetleges tárhely problémákat milyen gyorsan lehet megoldani, mennyire lesz biztonságos a weboldal stb. A tárhely minősége megszabhatja a weboldal késztés körülményeit is. Van ahol alapértelmezett a WordPress támogatása, van ahol egyáltalán nincs ilyen támogatás (bár ez ma már nagyon ritka). Weboldal készítés során érkezhet hozzánk meglévő tárhellyel, de a VIMAGINE szükségletei alapján foglal Önnek tárhelyet ha kell!

Néhány tárhely példa:

Domain név

A domain a szerver számítógépek (webkiszolgálók) beazonosítására létrehozott névtartomány. Az webhez csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, úgymond IP-címe van, ami nagyban hasonlít személyi igazolvány számunkhoz vagy más azonosítókhoz. A számítógépek/eszközök közötti kommunikáció (adatátvitel – párbeszéd -) ezen címek között megy végbe és az internet az információközvetítő szupersztráda szerepét tölti be. A domainnevek valójában ezeket a nehezen megjegyezhető/értelmezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé és egyben egyedi azonosítóvá. A domain neveket – végződésük (névterük) alapján – alapvetően két nagy csoportba lehet osztani: nemzetközi fődomainek és nemzeti domainek. A nemzetközi fődomainek (Top Level Domain – TLD – ) közé tartozik például a .com (kereskedelmi tevékenységet jelöl, pontos megnevezése: “commercial”), a .net (hálózatot – network-öt jelenti) vagy épp a .org (organisation: szervezet) kiterjesztésű Domáin végződések. A nemzeti domainek (Generic Top-Level Domain – GgLD – ) végződései egy-egy ország nevéből képzett rövidítések, lásd: .hu – Magyarország, .sk – Szlovákia, .ro – Románia, .cz – Csehország. A domaineket speciális szerverek (DNS – névszerverek) tartják számon és internetes keresés alkalmával azonosítják, összepárosítják a hozzá tartozó IP-címmel. Amennyiben a domain mögött Internetes tartalom (honlap/weboldal) van, a domainhez tartozó, tárhelyen lévő kezdőlapot (index.html vagy index.php, stb.) a szerver elküldi a világhálón keresztül (az adott domain web tárhelyén lévő adatokat) az interneten böngésző számítógépére és a weboldal megjelenik a monitoron.

(forrás: 

VIMAGINE ellenőrzi Önnek, hogy az adott domain foglalt-e vagy sem és megvásárolja azt! Természetesen érkezhet már meglévő domain névvel!

Honlapkészítés 

A profi weboldal készítés programozói tudást igényel. Ahhoz, hogy később minden téren sikeres legyen weboldala, megfelelően megírt és megformázott honlapra van szükség. 

A weboldal készítés kizárólag WordPress alapú!

A weboldal készítés szolgáltatásba a webshop készítés nem tartozik bele!