06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Weboldal karbantartás

A karbantartás összetett munkafolyamat és nagyon szerteágazó tud lenni. Egészen az adminisztrátori feladatoktól kezdve, a háttérmunkán keresztül egészen a webfejlesztői feladatokig szint bármi szóba jöhet. A karbantartás közé tartozik a weboldal biztonságának fenttartása, a felhasználók kezelése, biztonsági mentések, akár a posztolások, grafikai elemek szerkesztése, egylévő elemek módosítása stb.

Egyértelmű, hogy ha az életbe az ezer éves mások levetett ruháiba jelenne meg egy ügyvezető, akkor biztos, hogy negatív kezdővéleménnyel lennének róla. Miért ne lenne másképp ez az online megjelenésével? Elavult információk, régi motor, nem frissített honlap stb. Ezek mind-mind rossz élményt nyújtanak a felhasználónak. Ezért fontos, hogy weboldala folyamatosan megfelelő módon karban legyen tartva!

Weboldal karbantartás

Szolgáltatások

 

Weboldal karbantartás

Az általános weboldal karbantartás magába foglalja a rendszeres biztonsági mentést, apróbb módosításokat, biztonsági felügyeletet, hirdetések kezelését, esetleges grafikai munkákat.

Adminisztártori feladat

Az adminisztártori feladatok közé tartozik a posztolás, grafikai munkák elvégzése, weboldal teljesítményének kiértékelése, stratégia felállítása, adatok kiértékelése.