06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Webdesign, grafikus elemek

 

Sokszor az ember a természeténél fogva külső alapján ítél. Ez akár lehet elítélendő is, de tény, hogy létezik és fontos szerepet játszik az élet számtalan területén. Ezt a külsőt egy weblap esetében webdesign-nak nevezzük. Ez lesz mindenkori honlapunk ruházata. Ez lesz ami meghatározza, hogy a látogatóink szeme egyből megtalálja-e azt a helyet, menüpontot, fület amit keres, vagy órák hosszat kell keresgélnie egy-egy részinformációért. Ez lesz az ami eldönti, hogy a látogató kényelmesen vagy zavartan érzi magát weboldalunk böngészése során, olyan érzete lesz, mintha személyes kontaktusba lépnének.
Ugyan úgy mint a személyes kommunikáció során a ruházat, megjelenés, kisugárzás a honlap esetében a megjelenés, színösszetétel, szépség rengeteget elárul az adott személy, cég vagy vállalkozás “hozzáállásáról”. Ha megvan a bizalmat generáló külső, könnyebb eljutni oda hogy a egyszeri látogatóból rendszeres böngésző, vásárló legyen. Végsősoron ez a cél. Bár a megjelenés magában kevés , hisz tartalom nélkül ez nem jelent semmit, de mégis elengedhetetlen összetevője egy jól működő, dinamikus, látogatott weblap esetében.
Több éves tapasztalatom a képszerkesztő és rajzoló programok terén a lehető legkiemelkedőbb eredményt garantálja. Nem szorítkozik kizárólag a webprogramozásban megengedett lehetőségekre, hanem a képzelet lesz a határ egy gyönyörű weboldal elkészítésében.  Legyen szó akár animációról, képmanipulációról vagy grafikai anyag elkészítéséről (logó, névjegykártya stb.)

webdesign

Szolgáltatások

Webdesign

A WordPress előnye, hogy rengeteg esztétikus sablon áll rendelkezésre, így sokkal olcsóbban hozzá tud jutni egy profi, kiválóan megírt kinézethez, viszont kérésre a VIMAGINE vállal nem sablon alapú, teljesen egyedi kinézetet is!

Grafikus elemek

Ahhoz, hogy egy weboldal igazán jól mutatosson, nem csak kódokra van szükség. Az oldalon meg kell, hogy jelenjenek képeknek, grafikus elemeknek és esetleg videóknak is. Ezekhez nem programozói tudásra van szükség. A VIMAGINE a grafikus elemek elkészítését is vállalja, hogy akár weboldalán akár egyéb helyeken is egyedi és profi megjelenése legyen, így nyerve el bizalmáz jövendőbeli ügyfeleinek!