Rollei Degas DPF-850 digitális képkeret 8", fekete

26.990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: R30244 Kategóriák: ,

Leírás

Mikor és hol nézed meg az utolsó vakáció fotóidat és videóidat? Az okostelefonodon vagy a PC-den? A gyönyörű emlékek sokkal rugalmasabb és elegánsabban tekinthetők meg egy multimédiás képkereten. A Rollei Degas DPF-850 a népszerű kép-, video- és hangformátumokat, valamint SD, SDHC és MMC kártyákat használja. A 1024 x 768-as felbontású videók megtekinthetők, valamint diavetítések, amelyek alkalmas zeneszámokkal vagy kedvenc zeneszámaid hallgathatók az integrált hangszórókon vagy a fejhallgató csatlakozón.

Távirányító, fali konzol és hálózati adapter? Mindent magába foglal!

A Rollei Degas DPF-850 USB 2.0 interfész bárhová elhelyezhető a helyiségben, vagy biztonságosan rögzíthető a falon. A multimédiás képkeret folyamatosan üzemelhet a mellékelt tápegységgel. A fényes 8 "-os TFT LED panel kontrasztaránya 300: 1 és bemutatja fényképeit a népszerű 4: 3 formátumban diavetítésként vagy előnézeti módban. Nagyíthatja a nagy felbontású képeket, és szabadon forgathatja. A fejhallgató-csatlakozó kívül hangszórók is használhatók.

Multimédia és multifunkcionális

Használja a Rollei multimédiás képet rugalmas, praktikus kijelzőként a legkülönbözőbb médiaformátumokhoz – privát körzetében vagy erős figyelemfelkeltő eszköznek az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció során. A falra szerelhető képkeretet úgy programozhatja, hogy aktiválva vagy deaktiválva legyen pontosan meghatározott időpontokban – egy meglepő lehetőség családok, barátok vagy látogatók számára. Videó felvételek vagy diavetítések hanggal vonzza az ügyfeleket az üzletbe és a várakozó vendégeket leköti.