Illatgyertya növényi viaszból 180 g, Fehér Tea illat

6.990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CP12 Kategóriák: ,

Leírás

A COLLINES DE PROVENCE TITKAI

❀ GYÁRTÁS : A Collines de Provence gyertyáit a Mane en Provence-ban található műhelyükben, egyedi kézműves technikák alapján öntik. A gyertyák minőségi gyantából és fémtalp nélküli, 100%-os pamutkanócból készülnek, így biztosítva hosszan tartó, kellemes égési folyamatot.

❀ ILLAT : A botanikus illatszakértő Collines de Provence az aromatikus- és gyógynövények legjavát válogatja össze, hogy a lehető leghitelesebb illatokat alkothassa meg Önnek.

❀ IHLET : Jellegzetes aromájával, a növényi gyantából készült Collines de Provence illatgyertya +/- 40 órán keresztül illatosítja otthonát. Komoly, elegáns stílusa a lakás bármelyik helyiségében megtalálja a helyét.

 

BOTANIKUS HÁTTÉR

❀ BOTANIKAI NEVE: Camellia sinensis 

❀ EREDETE: A fehér tea a kamélia növény leveleiből készül. A teatermesztő régiók szinte mindegyike termeli ezt a növényt.

❀ SZIMBOLIKUS JELENTÉSE: Azt mondják, hogy a fehér tea fogyasztása meghosszabbíthatja a várható élettartamot.

❀ HATÁSAI: A fehér teának magas az antioxidáns tartalma, így gátolja a sejtek öregedését. Fogyasztása jótékonyan hat a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők szervezetére, csökkenti továbbá a vérnyomást és a koleszterin-szintet, gátolja az érelmeszesedést, valamint az immunrendszert is erősíti.