06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Reklámzene készítés

Mi sem tehetné egyedibbé, profibbá egy weboldalt, szolgáltatást, vállalkozást mint egy dallamos pár másodperces fülbemászó zene? Nemhiába, hogy akármilyen reklámot, nagyvállaltot megnézünk, mindenikek van egy rövidke fülbemászó dallama amiről egyértelműen azonosítani lehet Őket és akár az ember napokig csak azt a muzsikát dúdolja. A reklámzene készítés nem csak kidobott pénz az ablakon, hanem egy erős, komoly vállalat képét (vagy hangját ha úgy tetszik :D) adja! A VIMAGINE egyedi módon, elkészíti az Ön vállalkozásának betétdalát, így téve azt egyedivé és profivá!

Reklámzene készítés

Szolgáltatások

Reklámzene készítés

Egy pár másodpereces fülbemászó dallam segítségével vállalkozása összetéveszthetetlen lesz és ki fog tűnni a piaci versenyből. A zenének nem csak az a szerepe, hogy egyediséget kölcsönözzön, hanem az is, hogy bizalmat adjon és beleégjen az emberek tudatába, ha meghallják azt a dallamot, egyből az Ön vállalkozása fog eszükbe jutni! A Vimagine egyedülálló módon vállalja és kivitelezi Önnek az személyreszabott marketing dallamát!

Zeneszerkesztés

Nem csak azonosításra lehet használni a zenét! Reklámvideók alá vagy reklámvideókba megjelenő hanganyag is éppen ugyan olyan fontos, mint a logo. Ezért a VIMAGINE nem csak pár másodperces betétdallamokat készít, hanem komplett zeneszámok kivitelezését is nagy gonddal végzi el!