06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Online Marketing

 

Az internetes marketing tulajdonképpen az olvasztótégelye a Vimagine összes szolgáltatásainak. Egy jó marketingbe beletartozik a weboldal, a SEO stb. Csak és kizárólag egy jó hátérre lehet felépíteni egy jól működő kampányt vagy kampány-általános marketing stratégiát. Csak és kizárólag így lehet elérni azt, hogy ugrásszerűen megnőjön az érdeklődők és a vásárlók száma.

Egy Online kampány keretein belül meg kell említeni az AdWords kampányt, egy esztétikus kampány kinézetet, akár videót, illetve a Social Media kezelését is. Ezek együttese tesz ki egy jól felépített Online Marketing kampányt. Ha ezek jól fel vannak építve, biztos, hogy hirtelen sokkal több érdeklődőt tud majd szerezni. Ezeket a tevékenységeket a VIMAGINE vállalja és nagy gonddal kivitelezi Önnek!

Online marketing

Szolgáltatások

Online Marketing Kampány

Egy Online Marketing kampányba beletartozik a kampány megtervezése, megdesign-olása, és kivitelezése. Social Media posztolások, Googe AdWords kampány, leforgatott videó hirdetése, SEO, weboldal módosítások, weboldal késztíés stb. (Mivel minden kampány más, más és más feladatok szükségesek ahhoz, hogy egy kampány megfelelően legyen felépítve és kivitelezve!)

Általános Internetes Marketing

Nem csak kampányszerű marketing létezik. A két kampány közötti időben is kellenek olyan források ahonnan el lehet érni válallkozását. (SEO, kulcsszókutatás, rendszeres posztolások stb.) A kampányt és a két kampány közötti időszak marketing tevékenységeit a Vimagine vállalja és kivitelezi!