06-30-825-70-27 vimagine@vimagine.hu

Honlapkészítés árak

Mivel a weboldal készítés egy összetett munkafolyamat minden munka más és más árazásban részesül. A honlapkészítés árak számtalan összetevőtől függnek. A legegyszerűbb honlapok elkészítéséhez is szükség van az elkészítés költségén felül egyéb kiadásokra. Ilyen például a domain név illetve a tárhely kiválasztása. Ezeknek az ára is attól függ, hogy milyen weboldalt szeretne. Egy domain megvásárlása évente körülbelül 3000-4000 Ft. A tárhely ára az évi kb. 4.000 Ft-tól kezdődik a felső határ ebben az esetben a csillagos ég.

A legegyszerűbb úgynevezett mikro weboldalak (pl. pár menüpont, előre megírt szöveg…) ára hozzávetőlegesen 25.000 Ft-tól indul és nagyjából 60-70.000 Ft-nál meg is áll. Ezeknek a honlapoknak a célja kizárólag a tájékoztatás. Egyszerű, letisztult és nincs szükség különleges funkciókra és ahhoz hogy minél előkelőbb helyen jöjjön ki a keresőmotorok találati listáján.

A többfunkciós  honlapkészítés árak kb. 70.000 Ft és 500.000 Ft közé esik. Ezeknél a honlapoknál már szóba kerül a látogatók számának mérése, Google My Bussiness létrehozása, hírlevél, Search Console, Social Media felületek létrehozása, optimalizált felület, vendégkönyv, galéria és még számtalan olyan szolgáltatás, funkció ami sikeressé és látogatottá teszi online felületét.

Ne feledkezzünk meg egy honlap életének a költségeiről azok után sem, amiután elkészült. A karbantartás honlapkészítés ára havonta kb. 10.000 Ft-tól indul és a határ itt is a csillagos ég. A honlap gondozásának költségei függhetnek attól, hogy milyen fizetős plugineket használ, vagy hogy hirdet-e stb. és attól is hogy mennyi munkaórát vesz igénybe a karbantartás. Ezek közé tartozik képek és információk feltöltése, statisztikai adatok kezelése, felhasználók kezelése, marketing kampányok kezelése és levezénylése stb.

SEO árak

Külön elbírálás alá kerül a keresőmotor optimalizálás. Ez történhet kampányszerűen és rendszeres munkával is. Ennek első lépése SEO auditszövegek átszerkesztése, programozási módosítások, kulcsszó terv, kulcsszó monitoring, Google Analytics adatok követése, Google Search Console adatok elemzése, tartalomfejlesztés. Ezeknek az ára első alkalommal kb. 50.000 Ft-tól indul (de ezek beletartoznak a honlapkészítés folyamatába is) A későbbikben a szövegírás és linképítés díjazása havonta 44.000 Ft, a kampányszerű SEO ára a időszak hosszától és a projekt méretétől függően kb. 80.000-90.000 Ft. A SEO és Online marketing tanácsadás 3-6 órát szokott igénybe venni, ennek az ára 55.500 Ft.+ÁFA

Marketing zene készítésének az árai

Honlapkészítés árak

Egy pár másodperces bemutatkozó, aláfestő zene ára 13.500Ft. Egy egész szám megírása és felvétele, elkészítése kb.50.000-60.000 Ft. közé esik.

A weboldalon megjelenő árak tájékoztató jellegűek, pontos árakat csak a részletek ismeretében tudunk adni.

Személyes megbeszélés alkalmával 0-2 óra 10.000 Ft + ÁFA, utána minden megkezdett óra 5.000 Ft+ÁFA, amit rendelés esetén jóváírunk.

Ajánlatkérés

15 + 11 =